Yhteistyökumppanuus LOV!T Käsityöverkkokaupan kanssa

Jo pari viikkoa sitten aloitin yhteistyön LOV!T käsityöverkkokaupan kanssa. Ainakaan yhteistyön alkuun en voi olla kuin tyytyväinen! Kaupan ylläpitäjä, Emilia, on sydämellinen ja käsitöistä aidosti kiinnostunut ihminen. Käsityöläinen itsekin. Viestittely ja asioiden hoitaminen on ollut erittäin sujuvaa ja on tullut tunne, että olen tuotteineni arvostettu ja tervetullut. On jäänyt kerrassaan hyvä fiilis!

Itselle tämä on monella tavalla iso asia

Ensinnäkin olen (kuten varmaan jokainen) melko epävarma tekemisistäni. En ainakaan itse osaa katsoa omaa työtäni ulkopuolisena ja vaikka kaikesta tekemisestäni pidänkin (sekä itse tekemisestä, että siitä mitä saan aikaiseksi), kuiskuttelee takaraivossa usein joku ei-niin-imarteleva versio itsestäni, joka dissaa ja vähättelee tekemistäni. On tehnyt hyvää itseluottamukselleni, kuinka hyvillä mielin olen päässyt mukaan LOV!Tin porukkaan ja kuinka positiivisesti Emilia on suhtautunut töihini.

..on ihanaa päästä näkemään ja seuraamaan muiden käsityöläisten tekemisiä.

Toisekseen tämä on ensimmäinen yhteistyökumppanini! Tuotteitani ei ole aiemmin ollut myynnissä missään. Odotan innolla ja jännityksellä, miten niitä otetaan vastaan vai otetaanko. Vaikka kaikenlainen palaute jännittää, on se silti erittäin tervetullutta – saa antaa risuja ja ruusuja täälläkin.

Kolmannekseen on huippua päästä mukaan taitavien käsityöläisten yhteisöön. Olen (uupumuksenkin takia) ollut vähän laiska sosiaalisesti ja huono verkostoitumaan, joten tämän myötä on ihanaa päästä näkemään ja seuraamaan muiden käsityöläisten tekemisiä.

Näkyvyys jännittää

Uudelle ja pienelle yksinyrittäjälle näkyvyys on tärkeää. Toisaalta, näkyvyys myös jännittää. Käsityötilit tuskin saavat isoa osaa vihapuheesta tai negatiivisesta palautteesta. Kriittistä palautetta enemmän ehkä jännittääkin taas omasta puolesta. Vastaanko muiden odotuksia ja pystynkö lunastamaan lupauksia. Niin pitkään, kun puuhailee vain itsekseen ja julkaisee pienelle yleisölle, ei oikeastaan ole väliä mitä puuhailee tai julkaisee.

Olen vähän ristiriitainen – tiedetään. Haluaisin elättää itseni käsitöillä, mutta minua jännittää kertoa kenellekään mitä teen. Saati myydä tekemääni tai ottaa töitä vastaan! En varmaankaan ole ainoa. Ja fiksumpaa varmaan olisi vain hypettää itseä eikä puhua epävarmuuksista.. Mutta, oppia ikä kaikki.

Haluaisin elättää itseni käsitöillä, mutta minua jännittää kertoa kenellekään mitä teen.

Tämä on itselle yksi tarpeellinen askel pois mukavuusalueelta. Kenties mukavuusalueen laajentamista. Olen innoissani yhteistyöstä ja siitä, että pääsen olemaan osa LOV!Tin porukkaa. Käykää ihmeessä katsomassa mitä kaikkea muutakin ihanaa verkkokaupasta löytyy. Parasta ehkä, että valikoima on hurjan monipuolinen ja kaikki löytyy samasta paikasta.

Kesäisin terveisin,

Christa

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart