Mustavalkoinen keittiöpyyhe Ruotia-kuosilla levitettynä valkoista taustaa vasten

Verkkokauppa on auki!

Meitsi sain avattua kaupan aiemmin viikolla ja nyt lisäsin sinne muutamia tuotteita. Tällä viikolla olen myös vienyt eteenpäin yhteistyökuviota, ja tuotteita löytyy pian myös jälleenmyynnistä. Ja tämä kaikki on ollut äärimmäisen jännittävää!

Mulla ei vielä juuri ole kokemusta oman osaamisen tai tekemisten myynnistä. Olen aina ollut kova tekemään, mutta tekeminen on usein ollut enemmän tekemisen ilosta. En juuri ole koskaan myynyt tekeleitäni tai ainakaan pyytänyt niistä mitään muuta kuin materiaalikulut. Jonkun nimellisen vaivanpalkan ehkä. Kuitenkin, kun haluaisin tehdä käsitöitä myös ainakin sivutoimisena työnäni, on pitänyt yrittää asennoitua tekemiseen muuten kuin vähätellen.

Suomalaiseen tekemiseen kuuluu (ainakin on kuulunut silloin kun itse olen kasvanut) vaatimattomuus. Että ei nyt ainakaan itse pidä omaa tekemistään kehua. Ja jos joku muu uskaltaa niin ei ainakaan kiitetä ja oteta kehuja vastaan vaan aletaan selittelemään ja vähättelemään itse. Nyt kolmekymppisenä tuntuu himppasen vaikealta yrittää opetella tästä pois. Onneksi tässä on vain aikaa.

Kaupasta löytyy nyt siis keittiöpyyhkeitä kahdella omalla kuosillani ja saippua-alustoja, joissa oleva jyrsintä on myös itse suunniteltu. Tarkoitus on lisäillä kauppaan tuotteita matalalla kynnyksellä, sekä yksittäiskappaleita, että pieniä sarjoja.

Yritän opetella uutta asennetta, jossa kaiken ei tarvitsisi olla valmista ja loppuun asti hiottua, ennen kuin sen voi esitellä. Koska jos totta puhutaan, eihän mikään koskaan ole valmista ja lopullisen hiottua. Tämän sivun julkaisin mielestäni liian aikaisin eivätkö tuotteetkaan minusta vielä ole aivan sitä designia tai jälkeä mitä haluaisin. Vaikka oikeasti varmasti ovat, itse vaan on sokea kaikelle muulle paitsi virheille. Mutta yritän ajatella, että jos niitä ei esittele, ei niistä saa palautetta, jonka mukaan kehittää. Koska jossain vaiheessa ei vaan enää kannata kuunnella itseä.

Olisi huikeaa saada kommentteja ja rakentavia ehdotuksia sekä sivusta että tuotteista ja tuotevalikoimasta. Samoin jos kiinnostut jostain, mutta et aivan löydä mieleistäsi, ole yhteydessä! Pienellä (tai isommallakin) muokkaamisella voidaan todennäköisesti luoda sinulle mieluinen tuote.

Meitsi jatkaa tekemistä, kuvien ottamista ja ajatusvinoumien purkamista. Mukavaa että löysit tänne!

1 ajatus aiheesta “Verkkokauppa on auki!”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart